.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 6 de juliol del 2015

Ateneuesfera 21

Dijous passat dia 2 catorze persones vam celebrar al restaurant de l’Ateneu l’edició número 21 de l’Ateneuesfera, la primera d’una nova etapa després que l’amic Guillem Carbonell passés el testimoni de l’organització a un nou equip. Es van produir debats interessants sobre molt diversos temes i es van posar sobre la taula algunes  idees i propostes de futur que només el temps ens dirà si s’acaben consolidant. Això sí, vam sortir amb la sensació que, en general, hi ha interès que aquestes trobades tinguin una continuïtat. Així, tenim previst celebrar una nova edició de l’Ateneuesfera abans d’acabar l’any. Mentrestant qualsevol suggeriment de cara a futures edicions serà molt benvingut.

Aquí trobareu una crònica molt més completa i detallada. 

4 comentaris:

Daniel Vidal ha dit...

Moltes gràcies, Miquel per recollir el testimoni d'en Guillem. Va ser una Ateneuesfera molt engrescadora, amb paritat de sexes i moltes temàtiques diverses.

Un plaer formar part d'aquest grup.

Galderich ha dit...

La Marta i tu heu estat uns bons amfitrions conjuntament amb en Guillem. Un trident explosiu!

Clidice ha dit...

feliç de retrobar-m'hi, que ja és com anar a veure la família. salut!

Miquel Saumell ha dit...

Moltes gràcies a tothom, esperem millorar-ho en properes edicions.