.


...............*****"Que la prudència no ens faci traïdors"
(Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)*****

dilluns, 26 d’octubre de 2009

La vuitena Ateneuesfera

(Foto: Guillem Carbonell, l'ànima de l'Ateneuesfera)

Abans d’ahir els membres de l’Ateneuesfera ens vàrem trobar una vegada més a l’Ateneu Barcelonès. Amb les sis noves incorporacions de dissabte ja som 35 bloggers els que amb més o menys continuïtat hem participat en les vuit reunions que s’han fet fins ara. Trobareu la relació completa d’ateneuesfèrics a la columna de la dreta d’aquest blog.

Els nous membres són la Beli Artigas, en Galderich, en Gerard Balagué, en Puigmalet, en Víctor Pàmies i en Xavier Caballé. Algunes d’aquestes persones gestionen més d’un blog (i algun més de dotze!!!) però, per no complicar-ho, a la relació de la dreta només hi figura un blog per cada ateneuesfèric.

Si voleu saber-ne més sobre la reunió de dissabte, trobareu altres cròniques molt més completes aquí, i aquí, i aquí, i aquí, i aquí, i...

3 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Un plaer haver-nos conegut, Miquel.

Per a la propera la Beli s'ha ofert a fer-nos una visita guiada pel patrimoni artístic del palau Savassona. Es fara llarga, l'espera.

Criticartt ha dit...

Va ser molt divertit Miquel, i encantada de conèixer a gent tan interessant!!!

Per cert, la meva proposta és per aprendre amb vosaltres.... crec que és interessant repassar les grans obres que decoren l'Atenue.... intentaré fer-ho el millor possible!!

Miquel Saumell ha dit...

Puigmalet,
El plaer va ser mutu i evidentment la propera vegada a la Beli no li perdonarem que es materialitzi la seva oferta.

Beli,
El mateix et dic i... ja ho has llegit a dalt.