.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dissabte, 24 d’octubre del 2009

Un article meu al diari El Punt

El Punt es defineix com un diari independent, català, comarcal i democràtic. A l’edició d’avui hi ha un article meu. En la versió digital del diari es pot llegir aquí, i pels que opteu per la versió tradicional en format paper (1.20 € al quiosc) el trobareu a la pàgina 16 (edició Barcelona) o a la pàgina 19 (edició Comarques Gironines). Espero que us agradi.

Bon cap de setmana a tothom!

5 comentaris:

Toni Rodon ha dit...

Miquel,

Primer de tot, felicitats i, segon, molt bon article. Jo també conec uns quants casos d'aquests que són dignes d'admirar i, sobretot, et reconforten.

L'única "pega" que hi veig a la història és si els bancs hauran volgut obrir l'aixeta per permetre'ls continuar...

jocrec ha dit...

els petits empresaris no existim per els polítics i/o els grans empresaris.
sempre es d'agrair veure que hi ha gent que sap reconèixer l'esforç que milers de persones fem per tirar endavant en un entorn permanentment hostil.

Miquel Saumell ha dit...

Toni,
Sobre l’aixeta que dius, cap problema, que ara en Sapateru ens posarà uns "conseguidores de créditos" o quelcom similar que ens ho resoldran tot.

Jordi,
Doncs sí, tens tota la raó.

Trina Milan ha dit...

Miquel,
felicitats per l'article..ara també publiques en paper?...com a tu t'agrada eh..;-)
MOlt encertat l'anàlisi, com sempre..salut

Miquel Saumell ha dit...

Trina,
Com que encara puc triar jo publico allà on em sento més ben pagat, però tu saps tan bé com jo que la feina no sempre es cobra en diners. El més fotut, però, és que quan vas al Bon Preu a comprar un quilo de patates per més que insisteixes sempre insisteixen en cobrar-te en euros. Capitalistes que són aquestes noies equatorianes que et trobes a la caixa del súper!