.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 21 de juny del 2010

Desena Ateneuesfera

Els membres de l’Ateneuesfera ens varem tornar a reunir dissabte per celebrar la desena edició d’aquestes trobades de blogaires. Set persones més s’han incorporat al grup:

Albert Ullibarri / The daily avalanche
Alessandro Perazzo / Espatriati.it
Jaume Garrós / El Blog d’en Met
Mercè Piqueras / La lectora corrent
Montserrat Vilardosa / Un tel als ulls
Pere Andreu Jariod / El quadern de l'apuntador
Roser Caño Valls / Antaviana

Va ser un veritable plaer compartir la tertúlia de dissabte a l’Ateneu Barcelonès amb aquestes persones. Amb les noves incorporacions ja som 47 els blogaires que hem passat per l’Ateneuesfera, i cal recordar que el mèrit és bàsicament de l’impulsor d’aquestes trobades, l’amic Guillem Carbonell. A la columna de la dreta hi trobareu els 47 enllaços ateneuesfèrics.

8 comentaris:

Clidice ha dit...

Va ser molt interessant poder-hi assistir, i gràcies per convidar-m'hi! La desvirtualització no sol resultar mai tan reeixida com en aquest cas. Una tertúlia de la que en vaig sortir amb un munt d'idees bullint. Espero que segueixi! :)

Marta ha dit...

I tant que és un plaer! Els intercanvis sempre són positius!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

I ja en van deu, qui ho diria! Jo ho he paqssat molt bé a les tres que he anat. I espero poder-hi seguir assistint amb regularitat.

Daniel Vidal ha dit...

Veritablement, un plaer personal l'anar-hi.

Hi ha ganes d'estiu i vacances, però també de saber quin és el proper(millor que 'següent') dissabte de trobada ateneuesfèrica.

L'apuntador ha dit...

Estic amb el Daniel!
No es podria fer bimensual?

La lectora corrent ha dit...

Per a mi també va ser un plaer participar en la tertúlia, posar una cara a alguns blocs que coneixia i conèixer-ne d'altres amb "cara" al davant. Com he llegit moltes vegades a Vilaweb: "Hi ha vida més enllà de la xarxa."

Apuntador: "bimensual"? Dos cops cada més?

Miquel Saumell ha dit...

Clidice, Marta, Víctor, Daniel, Pere Andreu i Mercè,
Moltes gràcies pels vostres comentaris.
Després de 10 sessions l'Ateneuesfera està totalment consolidada, i espero que ens anirem veient en properes edicions. Sobre la freqüència de les trobades puc parlar des de la meva experiència de vuit assistències continuades (totes menys les dues primeres) i penso que cada tres mesos, és a dir, quatre sessions a l’any, és un bon ritme. Però evidentment la decisió final la té l'inventor i “propietari”, en Guillem, a qui podeu adreçar els vostres suggeriments sobre aquest i altres aspectes. Però fer-ho cada 15 dies com proposa algú... segur que aviat ens tiraríem els plats pel cap, i tampoc és això.

L'apuntador ha dit...

Si no vaig errat ara es fa cada tres mesos, em referia a fer-les cada dos i així en tindríem mitja dotzena a l'any. Si trimestral ja us està bé, a mi també...