.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 6 de setembre del 2010

No és censura

Aquest cap de setmana s’han perdut comentaris d’alguns blogs, és a dir, comentaris que el sistema blogger ens ha notificat per correu electrònic no surten al blog. No és censura encara que ho pugui semblar. Espero que ens ho solucionin aviat.

4 comentaris:

Clidice ha dit...

ja era estrany ja, sobretot en un fantàstic cas que vaig "viure" en directe (jo no postejava), on hi sortien paraules com troskista, maoista i Tarragona (^^), vam arribar a dubtar quina era la paraula maleïda (és clar que qui el feia era de Reus, ves a saber!)

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Poca broma. Intueixo que al final aquests senyors de blogger ens acabaran fent pagar alguna cosa per utilitzar la seva plataforma, i potser seria raonable i tot que ho fessin. De moment ens estan preparant a base de “sustos” com el d’aquest cap de setmana.

Ferran Porta ha dit...

L'avís s'agraeix, perque sí, aquestes coses de vegades passen -tot bon blocàire les ha patit- i donen mal rollet. Blogger està molt bé, però ja ho diuen, que el barat surt car.

Miquel Saumell ha dit...

Ferran,
Per això deia ahir que potser seria bo que el senyor blogger ens cobrés alguna cosa... a canvi d’un millor servei.