.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dijous, 19 de novembre del 2015

Calia publicar aquesta foto?

Aquesta foto de Reuters va ser reproduïda ahir per mitjans de comunicació de tot el món. És la detenció d’un presumpte terrorista a Saint-Denis. No estic suggerint cap intent de censura, i la millor prova és que per il·lustrar i complementar aquest comentari també he decidit publicar-la. Però estic segur que més d’un s’ho pot prendre com una provocació. Potser és el que es pretén, provocar l’enemic amb un càstig mediàtic afegit? Pena de telenotícies, que en diem per aquí? Doncs després no ens lamentem quan ells publiquin altres fotos que a nosaltres no ens agradin i les considerem una provocació.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Potser no s'hauria d'haver publicat. També va ser ben escabrós ensenyar més d'un cop com penjaven en Sadam Husein. La premsa, en general, no sap què és tenir vergonya o ètica o el què sigui.

Miquel Saumell ha dit...

Gloria,
Deu ser això.