.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 22 de novembre del 2017

I ara l’Agència del Medicament

Ara es comença a saber que no tot el que se’ns ha explicat sobre els suposats esforços espanyols per portar l’Agència Europea del Medicament a Barcelona era cert. De fet, tot indica que el govern espanyol no hi tenia massa interès, i dic massa per no dir cap. Perquè, a veure, si la candidatura de Barcelona era tan bona com ens predicaven, com és que va caure a la primera votació? Si tan bona era la nostra oferta, com és que la majoria de països europeus ens van girar l’esquena? No serà que, sota mà, el govern espanyol ja ens havia condemnat a perdre com a càstig per ser majoritàriament independentistes? No serà que a canvi de determinades declaracions sobre el contenciós català, favorables a Espanya, algunes molt forçades, el govern espanyol ens anava traint, i mentre feia veure que donava suport a la candidatura en negociava el seu fracàs? Tu digues això que jo ja m’ocuparé de canalitzar-te determinats vots. Al capdavall els negocis entre països són interessos, i no és cap secret que els interessos espanyols estan, des de fa uns quants anys, als antípodes dels interessos majoritaris dels catalans. Siguem realistes, no s’ha d’esperar res de bo provinent de les autoritats espanyoles. Ells pensen que d’aquesta manera, ofegant qualsevol opció de millora pels catalans, els independentistes ens oblidarem del tema. Van totalment errats, i al final acabarem marxant igual. Perquè som més. El 21 de desembre ho tornarem a demostrar.

3 comentaris:

luis ha dit...

Com sempre Miquel la culpa es del Govern d'Espanya i de Madrid. Si algun dia ens independitzem (ho dubto molt) i passem gana cosa normal perque un país no es monta en 2 dies, encara els hi donarem la culpa als de Madrid. Vergonya!

Anònim ha dit...

Lluis, que eurodisney anés a Paris, també va ser culpa de l'independentisme
o del govern espanyol? http://spaincrisis.blogspot.com/2014/10/cuando-el-gobierno-espanol-prefirio-que.html
2002 agència d'alimentació va anar a Parma, culpa de l'independentisme? o Aznar va prefir al seu amic Berlusconi
1990 barcelona va voler ser candidata a seu del Banc central Europeu i ves, en Felipe Gonzalez no la va ni deixar presentar
O quan en Maragall va presentar una candiadatura impecable per fabricar els helicopters Eurocoopters i aquest via decret va anar a parar a Albacete, també era culpa dels independentistes?
Sabies que la Generalitat havia fet una reserva de terrenys 8 vora d'Igualada) perquè Nissan montes la fàbrrica de referència a europa i que fins i tot ja s'havien començat els moviments de terra quan en Zapatero va maniobrar i aquesta fàbrica va acabr fent-se a Tanger.
O ara fa quatre dies, que el gobierno espanyol nega ( a traves d'un tractat amb Russia) que Norweigian no pugui fer un vol directe entre Tokio i Barcelona,
també és culpa dels independentistes que no és faci el corredor mediterrrani per on passa el 70% de les mercaderies espanyoles que van cap europa.
tot això és culpa de l'independentisme?
fes-t'ho mirar

Eliseu

luis ha dit...

Jo no he dit que tot això sigui culpa de l´independentisme. El Govern d´Espanya comet errors però nosaltres també. Anant de victimes no aconseguirem res. Ni el corredor mediterrani ni res. Perquè no intentem imitar als polítics bascos, potser ens aniria millor.