.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dissabte, 22 de setembre del 2007

Hospital de la Vall d’Hebron (I)

Després de la nova incidència d’ahir a l’Hospital de la Vall d’Hebron, ja ha dimitit la Consellera Geli? Potser ella creu que, per fer-ho, ha de passar una cosa encara més grossa al seu departament?

I si encara no ho ha fet, a què espera el President Montilla per enviar-li el motorista amb la carta de cessament?

Aquesta senyora és la mateixa que fa set mesos va anar de visita d’inspecció al mateix hospital, i es va trobar un servei d’urgències absolutament idíl·lic. Resulta que la direcció coneixia la visita de la Consellera amb l’anticipació suficient per permetre maquillar la situació de aquell servei, sempre col·lapsat, fins a deixar-lo com, per altre banda, hauria d’estar sempre. Es van derivar malalts a altres hospitals, es van netejar els passadissos de pacients, etc. En definitiva, la Sra. Geli va veure quelcom que res tenia a veure amb la realitat diària dels altres 364 dies de l'any. I el que resulta encara pitjor: en rebre queixes en aquest sentit, va reaccionar fent sortir al Sr. Francesc José María, Director gerent de l’Institut Català de la Salut, a negar-ho tot, a negar l’evidència. Tot un estil de fer política.

I el Director de l’hospital, res a dir? I el cap de manteniment? Ja veureu com al final se les carregarà el noi de manteniment que treballa per una misèria de sou amb un precari contracte temporal.

No s’ha dit massa, sembla que no convé fer-ho, però a la mateixa instal·lació ja s’hi va calar foc no fa gaire, i com que llavors les conseqüències van ser limitades, es va passar full amb poc soroll. I qui dia passa any empeny.

1 comentari:

Unknown ha dit...

ESTEM D'ACORD EN QUE HA D DIMITIR LA CONSSELLERA GELI,PERÓ NO NOMÉS PER EL QUE COMENTES,SINÓ XQ ESTA PORTANT LA SANITAT CATALANA,AL FRACÁS,I AL DESPRESTIGI DEL METGE I DE LA SANITAT PÚBLICAEN GENERAL,PROVOCANT ENCOBERTAMENT LA PRIVATITZACIÓ DE LA SANITAT PUBLICA TOT I SER D'UN GOBERN FALSAMENT D'ESQUERRES.XQ FA POLITICA D DRETES.