.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 12 de maig del 2008

Nova sectorial “Convergai” a Convergència

Nota de la redacció: normalment els articles que surten aquí s’escriuen amb una certa anticipació, i hi ha tot un programa previst del que s’anirà publicant al llarg dels propers dies. Per exemple, demà toca PP, demà passat hisenda, dijous es tractarà de l’spam, etc. Segons el calendari previst, avui tocava comentar el tema de la creació per part del partit CDC d’una nova sectorial anomenada "Convergai". Però es dona la circumstància de que avui, precisament avui, a molts llocs de l’Europa més endreçada és festa i, per celebrar-ho, la gent no treballa. Com a europeista convençut l’autor d’aquest blog no serà menys i, per tant, aquest tema l’haurem de deixar per a una altra ocasió. Però per tal que ningú pugui dir que es defuig el debat (els habituals ja sabeu que aquí es tracten quasi tots els temes), deixo oberta la possibilitat dels comentaris per aquells que prefereixin no respectar les festes europees i vulguin dir-hi la seva. Llibertat d’expressió per a tothom!

1 comentari:

jugantaseralcaldes ha dit...

Des de la nostre humil posició, no podem fer més que donar-te les gràcies per haver-nos col·locat a la teva llista d'enllaços interessants.

Esperem no decepcionar al personal amb la nostra nova aventura.

Salut.