.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 14 d’octubre del 2013

Quan l’argument se’t gira en contra

Si es vol evitar fer el ridícul s’ha d’anar molt en compte abans d’obrir la boca per dir segons què, i sobretot si ets un responsable polític, perquè sempre tens periodistes al voltant que enregistren i fan públiques les teves declaracions. La senyora ASC, del PP, és una mentidera compulsiva, i com que les seves mentides acostumen a quedar enregistrades un dia o altre se li acaben girant en contra, com ha estat ara amb les xifres de manifestants de l’11 de setembre i el 12 d’octubre.

Així, l’argument que els espanyolistes van utilitzar fa tot just un mes per desacreditar l’assistència de catalans a la Via Catalana ara se’ls ha girat en contra. Dissabte van sortir al carrer uns quants catalans espanyolistes d’aquí barrejats amb uns quants espanyols vinguts de fora. En total, 30.061 manifestants (*). Ep, hi tenien tot el dret, això no ho discuteix ningú, però no eren suficients ni per omplir un camp de futbol mitjà de segona divisió. Aquests són els fets.

Aquests mateixos espanyolistes que dissabte van sortir al carrer per celebrar la seva festa, l’11S van dir que els sis milions de catalans que no van anar a la Via Catalana no eren independentistes, i es van quedar tan amples. Doncs bé, si donéssim per bo aquell argument, aplicant la mateixa regla del tres podríem treure conclusions sobre la gent que dissabte es va quedar a casa, oi? No cauré, però, en el joc trampós de la mentidera compulsiva a la que m’he referit abans.

(*) Posteriorment aquesta xifra ha estat corregida a la baixa fins els 18.090 manifestants.

4 comentaris:

Clidice ha dit...

Vaig sentir que recriminava als d'Unió per no ser-hi (30.061+100=30.161) i als socialistes també (30.161+Navarro+follet del federalisme+els que no s'han passat a Ciudadanos-el pare d'en Navarro= (va, siguem bona gent) 60.160). Aquesta mestressa resulta admirable, ha fet del ridícul professió. Salut. .

Oliva ha dit...

DONCS MIRA QUE AN RIVERA,DISFRASAT DE "TOP GUM",I EL INEFABLE CAÑAS....LA CABOSSE TU¡¡¡¡¡¡

Jordi ha dit...

Però ells segueixen a la seva: no va anar més gent perquè estan acomplexats, perquè els pressionem, etc. Estan convençuts que són la gran majoria.

Recordem que certa empresa va dir que a la manifestació 10J, la primera, van anar 30.000 quant tot el recorregut i els carrers del voltant estaven plens i no es va poder caminar. L'empresa va fer el ridícul i a hores d'ara és tancada.

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
I sense posar-se vermella, que això encara té més mèrit.

Oliva,
Col·laboradors necessaris.

Jordi,
Sobre aquest tema coincideixo al 100% amb el president: és més fàcil comptar vots que comptar manifestants.