.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 29 d’abril del 2014

Agressions i reaccions

(Aquesta foto no necessàriament té a veure amb l’article, o potser sí)

De gent esverada n’hi ha a tot arreu i, evidentment, totes les agressions sense excepció són condemnables i s’han de denunciar sense reserves, però són tant o més reprovables encara els intents d’utilitzar en benefici propi una agressió com la que va patir diumenge Pere Navarro, insinuant-hi unes connotacions polítiques que, si no s’acaben demostrant, resultarà que només han existit en les ments retorçades i llefiscoses d’alguns personatges èticament dubtosos i políticament prescindibles.

3 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Jo crec que aquest bon home te massa fronts oberts i ja no sap d'on li cauen les bufes.

I per cert quan diu en declaracions que Això son percepcions i això és la realitat, em sembla que la majoria de filòsofs en discreparan i cap jutge li admetrà a tràmit res basat en percepcions.

Clidice ha dit...

Bé, sembla que els seus (Collboni) també l'han reptat públicament. És pot ser més un líder de fireta que el senyor Navarro? Gairebé em fa llàstima el PSC.

Miquel Saumell ha dit...

Víctor,
Totalment d'acord, però jo encara hi afegiria més, i és que no cal ser filòsof o jutge per rebutjar aquestes "argumentacions".

Clidice,
Llàstima, el que se'n diu llàstima, què vols que et digui, no és aquest el meu sentiment.
Sigui com sigui millor per vosaltres, que segurament alguna cosa recollireu. O potser això no es pot dir ;-)