.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 30 de maig del 2018

Moció de censura amb visió catalana

Demà i divendres es debatrà i votarà la moció de censura que pretén fer fora Rajoy (PP) per posar Sánchez (PSOE) al seu lloc. Veig amb bons ulls fer fora Rajoy però no estic gens d’acord que el recanvi hagi de ser Sánchez. Això seria com sortir del foc per caure a les brases. Mirat des de Catalunya, votar a favor d’un individu que s’ha dedicat a insultar greument el President de la Generalitat i, en general, a desqualificar i menystenir els catalans independentistes, no em sedueix gens. No entenc els posicionaments cada dia menys ambigus d’Esquerra i el PDECat per votar a favor de Sánchez. La paciència dels catalans independentistes no és infinita, però si ara els dirigents dels partits independentistes tornen a fer el ruc, tenen tot el dret a tornar-se a equivocar. Intueixo, però, que perdran molts vots, més dels que es pensen. Si aquests partits acaben votant a favor de Sánchez, crec que a les pròximes eleccions mols independentistes no podrem votar per manca d’oferta electoral. Així de clar. Serà un vot de càstig en forma d’abstenció. Alguns dirigents dels partits independentistes de Catalunya potser s’haurien de plantejar anar-se’n cap a casa, com a mínim per incompetents.

2 comentaris:

Galderich ha dit...

A hores d'ara hom veu la política espanyola com un recurs per a boicotejar el govern espanyol com el 155 ho ha fet. Ajudar a en Sánchez, com no ajudar-lo, te les seves conseqüències dintre del caos...

Anònim ha dit...

Penso que haurem de tenir una visió una mica més llunyana. TInguem en compte que l'1-O amb el maltractament a les persones que volien votar, per part del partit del Gobierno español, te una factura molt cara, i, com totes les factures s'ha de pagar i s'ha de pagar a EU. PP i el seu President Els hi convé fora a EU. Veurem que pasa, demà, però penso que Rojoy-PP Els hi fa mal-vergonya- a la EU. Estic convençuda que hi han moltes trucades telefonía uds de les que ens Pensem i, crec q tenen Els dies cómptats. Ara Veurem con podem lidiar amb l'altre.