.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 25 de juliol del 2018

L’extrema dreta amb cara amable

He llegit amb interès el discurs que va perpetrar Casado a la seva clientela just després d’haver guanyat les primàries del PP, i coincideixo amb el diagnòstic general que s’ha fet sobre la ideologia extremista d’aquest personatge. Casado representa, sense cap mena de dubte, l’extrema dreta, tot i que amb cara amable. Tot el PP és dreta però Casado es troba a l’extrem, coincidint amb el ciudadano Rivera i també amb Vox, HazteOir i grupets satèl·lits per l’estil. Sortosament, però, ni Casado ni Rivera ni els grupets extremistes que ideològicament els acompanyen governen i, per tant, tenen poca llibertat d’acció per tirar políticament endavant els disbarats legislatius que han anat anunciant. El dia que aquesta tropa governi Espanya seran un perill no només pels catalans independentistes (suposant que llavors Catalunya encara formi part d’Espanya, que potser és molt suposar) sinó també pel conjunt dels demòcrates espanyols. Aquesta gent, si algun dia arriba a governar, faran bo a Rajoy.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Donç de cara amable, a aquest home que ningú sap si tant sols ha acabat la primària, jo no li veig cap. Un individu que amenaça el MHP i també el P. del Parlament, es a dir, casa meva i vostra... donç no li veig més que cara de mala persona i venjatiu, ja no el jutjaré com polític, perque no hi ha cap calificatiu que s'ajusti al que en penso, millor dit, al que és en realitat. I, millor que espavilem a desempallagar-nos d'aquesta rèmora com poguem i tant com poguem i en el temps més curt possible, perque estic ben segura que l'altiplà peninsular tornará a votar a la nova generació de cadells de la "unidad patria" a la que tinguin una nova oportunitat democràtica. Així que ....