.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 2 d’agost del 2017

Autors materials vs. autors intel·lectuals

Sóc un perjudicat directe de l’acte vandàlic contra el bus turístic de Barcelona reivindicat per l’organització Arran. Resulta que, com a barceloní, comparteixo la propietat del bus, i la reparació anirà, per tant, a càrrec meu. No sóc usuari directe del bus turístic però els diners necessaris per reparar-lo els trauran d’una altra partida que m’afectarà més directament, i és per això que dic que tots els barcelonins som els perjudicats per les malifetes turismefòbiques d’Arran. Però sense perdre de vista que l’alcaldessa de Barcelona és autora intel·lectual d’aquests atacs.

CUP/Arran, potser inconscientment, estan fent la feina bruta d’Ada Colau, i amb els seus actes delictius ens estan perjudicant a tots. Colau s’ha passat més de dos anys criminalitzant el turisme, i al final un grupet de persones que no deuen tenir per costum rumiar gaire abans de passar a l’acció han llegit un discurs turismebòbic irresponsable com una invitació a actuar amb violència contra uns béns que són de tots. S’han de denunciar els autors materials de l’atemptat però, si volem ser justos, també s’han de denunciar els seus autors intel·lectuals.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, la turismofòbia està plenament fomentada per la Colau, no recordo on vaig llegir que la darrere baromere d'en Trías col·locava el turisme com a problema en el lloc 13 o 17 no recordo bé, i ara en l'últim baròmetre fet per la colau el situava en el primers lloc per davant de l'atur.
La millor prova de l'autoria intel·lectual és el silenci precisament de la Colau, primer per esbrinar si havia estat algun descontrolat del seus i després no sent ella mateixa qui fes declaracions de rebutge a qualsevol acte violent.
A tu et tocarà pagar en tant que barceloní, esperem que no vagi a més si no rebrem tots políticament en tant que l'estat ho farà servir per legitimar els seus atacs a l'independentisme 8 de fet no descarto una infiltració en tota regla, recordés el cas Scala? però ara en saben més)

Eliseu

Miquel Saumell ha dit...

Eliseu,
Doncs sí, no s'ha d'excloure que potser estem davant d'un cas Scala bis.