.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 3 de juny del 2009

Fins al monyo

L’agosarada afirmació de Carod
Deia Carod l’altre dia que “La gent està fins al monyo d’Espanya”, com volent dir que ell estava per sobre del bé i del mal, com si en tot aquest desgavell financer i de tota mena que darrerament patim a Catalunya ell no hi tingués cap responsabilitat. Carod ho deia com si tota la culpa d’allò que ens passa fos exclusivament d’Espanya. Penso que una mica d’autocrítica no hi hagués fet cap nosa, sent com és ell el vicepresident del govern.

El meu comentari adreçat al senyor Carod
Miri senyor Carod, d’Espanya no ho sé del cert, potser sí, no li dic pas que no. Però de vostè segur que sí, no li càpiga el més mínim dubte. Molta gent està fins al monyo de vostè. Vostè és una de les persones que més ha perjudicat al país des que fa sis anys va accedir a formar part del govern de Catalunya. Els catalans ho pagarem car, de fet ja ho estem pagant amb escreix, i espero que vostès ho paguin en vots i aviat rebin el càstig polític que es mereixen i que s’han guanyat a pols. Miri senyor Carod, darrerament em trobo amb persones sensates, de tarannà tirant a un independentisme ordenat, que em diuen que un dels grans riscos que correríem si Catalunya esdevingués de sobte un estat europeu és que persones com vostè encara formessin part del govern. Afegeixen aquestes persones que si hagués de ser així potser seria millor no donar un pas en fals i esperar una mica més (després de tres segles ja no vindria d’una mica) fins a assegurar-nos primer que vostè i algun altre ja estan jubilats. Des d’una posició d’una mínima prudència trobo que aquesta anàlisi no està gens desencertada. Per cert, ja he rebut la propaganda del seu partit que, com pot suposar, no ha anat directament a la brossa (a casa som cívics) però sí al contenidor blau del reciclatge.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

M'és difícil no està d'acord amb molts dels teus escrits, i ara tornarè a estar uns dies sens fer-hi comentaris, per no passar-me de reiteratiu. Sàpigues tan sols que et vaig llegint. Endavant.

Vida quotidiana ha dit...

Pensant exactament el mateix, no ho hauria pogut escriure millor. Un 10 per aquest post!

Anònim ha dit...

JO TAMBE HE REBUT LA PROPAGANDA ELECTORAL DEL PARTIT D'AQUEST POBRET HOME,I VA ANAR DIRECYA AL CONGELADOR.CAL UNA BONA PATACADA, SI VOLEM SALVA LA DIGNITAT DEL NOSTRE PASSAT.
JUGANT AMB BCN.

miquel ha dit...

Confiem que a casa hàgiu separat d'una banda el paper i de l'altra el plàstic que l'embolcalla. I cada cosa al contenidor que pertoca.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord... Sabeu si encara es presenta algu tipo ruiz mateos??? Com a minim era l'unic que no disimulava... si ja veureu que aquests brots verds que diuen que hi ha ens els haurem de fumar...

Miquel ha dit...

Ai la purga... La purga política ja ha començat a fer efecte amb la irrupció de R.Cat i acabarà amb la patacada que s'enduran alguns a les pròximes eleccions de casa.

Miquel Saumell ha dit...

Bon dia i moltes gràcies a tothom.

Artur ha dit...

Miquel,

Totalment d'acord. Impecable!

Anònim ha dit...

off white
kevin durant shoes
bape outlet
jordans shoes
alexander mcqueen outlet
off white
off white hoodie
off white hoodie
jordan 13
bape outlet