.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dijous, 26 de novembre del 2009

Desactivant falsos arguments

Un article meu que porta per títol Desactivant falsos arguments ha sortit publicat avui al diari El Punt. En la versió digital el trobareu clicant aquí, i en la versió paper (edició Barcelona) surt a la pàgina 18.

7 comentaris:

Clidice ha dit...

te l'aplaudeixo. :)

avui, el punt ha dit...

Suposo que ja n'estàs al corrent. En SS diu això al seu web:

"En contra del que m'esperava estic en disposició d'anunciar que El Punt ha comprat el cent per cent de l'accionariat de l'Avui. Demà a un quart de 10 se signara la venda i després, des de la seu d'El Punt, es presentarà oficialment la compra."

fatual ha dit...

i sembla ser que neix un nou diari digital aquest dilluns i que precisament en SS hi tindrà un espai: aquí ho expliquen.

avui, el punt ha dit...

en Sostres ha esborrat les quatre línies que havia penjat explicant la compra de l'Avui

MSS-2 ha dit...

En la versió digital hi ha una errada, ja que diu que l'article ha sigut publicat a la pàgina 17 i no a la 18 que és on realment apareix. 1/3 de pàgina, sí senyor!

Per molts anys!

Toni Rodon ha dit...

Molt bon article Miquel. M'ha agradat molt.

Miquel Saumell ha dit...

Gràcies a tots pels vostres comentaris.

Sobre el tema de la venta de l'Avui a El Punt ahir no vaig voler dir res doncs en aquests casos la discreció és imprescindible, i aquells negocis que semblen tancats no ho es poden donar mai per fets fins que comprador i venedor han signat les corresponents escriptures a cal notari. Ara ja ha quedat tot aclarit. El que no he llegit enlloc és l'import que els senyors Godó, Lara i Montilla (aquest últim en nom nostre) han hagut de pagar a El Punt perquè acceptés quedar-se amb les accions de l'Avui.