.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 12 de juliol del 2013

L’EBF 2013 posa Igualada al món, un cop més

(Foto: The New York Times)

Quan en aquest país les coses es fan bé també s’ha de dir, i ara, una vegada més, toca fer-ho. L’European Balloon Festival que, tradicionalment, es celebra a Igualada a primers de juliol des de fa disset anys, és un esdeveniment amb ressò mundial que cada dotze mesos posa la ciutat d’Igualada al món. I per què precisament a Igualada? Doncs perquè a la comarca de l’Anoia hi ha l’empresa Ultramagic, que és el segon fabricant de globus aerostàtics del món. La gran trobada europea de globus aerostàtics va començar ahir, dijous, i s’acabarà diumenge. La foto reproduïda a dalt va ser una de les deu Pictures of the Day (és la foto número 9) que va publicar ahir el prestigiós diari The New York Times.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Crec que aquest globus l'anaven compartint de manera que cada vegada l'agafava un pilot (es diu així) diferent.

Miquel Saumell ha dit...

Sargantana,
Gràcies.

Jordi,
Veig que segueixes el tema i sí, no vas desencaminat. Aquest globus es va estrenar dijous passat, i aquests dies ha volat a Igualada, sempre amb pilots diferents. Ara anirà cap a França, i farà un periple mundial. Està previst que acabi la seva vida útil d'aquí a uns 3/4 anys, a l'Àfrica, on farà l'últim vol pilotat, molt possiblement, per un altre català.