.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dijous, 8 d’agost del 2013

Encadenats

(Dibuix: El Punt Avui)

Quan es pretén desacreditar la cadena humana que es prepara per l’onze de setembre no sempre es troben els arguments més convincents. Un exemple d’aquesta poca gràcia en les comparacions ens el dóna Pere Navarro, líder d’una franquícia política catalana, el PSC, fortament encadenada a la seva casa central, el PSOE. Així, precisament un encadenat com ell i no un altre, l’altre dia es va atrevir a dir: “A mi mai m'han agradat les cadenes, perquè serveixen per tancar, per lligar. Tampoc m'agraden les cadenes humanes. A mi m'agrada la participació oberta i transparent”. És allò de la palla i la biga. Molt sovint els que viuen encadenats no són conscients de les seves pròpies cadenes.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

No havia vist l'acudit però és exactament el que vaig pensar quan vaig sentir-lo a TV. Aquest personatge ha passat de caurem lleugerament bé a que no el pugui suportar quan parla. Crec que es veu més important de com el veu la gent en realitat.

Miquel Saumell ha dit...

Jordi,
Passarà a la història del socialisme català ;-)