.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dijous, 1 d’agost del 2013

Martinez, sense accent

A Barcelona, una bona recomanació per anar a fer un arròs aquests dies d’estiu és el recentment estrenat Martinez (escrit sense accent), a Montjuïc, amb una terrassa que té unes vistes espectaculars sobre el port i la ciutat de Barcelona. El local feia anys que estava tancat i es trobava mig abandonat, i després d’una remodelació total ara l’han reobert amb l’arròs -preparat de diverses maneres- com a producte estrella. Hi varem anar a dinar dilluns (ens van assignar la taula de la dreta de la foto), i tot i que el local encara estava lògicament en rodatge perquè només feia quatre dies que havia obert, la nostra impressió va ser molt bona. Vam optar per l’arròs señorito, amb una amanida de tomàquet i tonyina per fer temps mentre ens el preparaven, i una crema catalana de postres. El cafè també el fan força bo. L’empresari que hi ha al capdavant és en Josep M. Parrado, amo del conegut Cañete, i amb el director Josep M. Masó i el xef Sisco Diago completen un equip de quaranta persones. Veient la trajectòria del Cañete tot indica que el Martinez també tindrà èxit. Martinez ho escriuen sense accent perquè diuen que l’accent del Martinez és a la cuina. Se non è vero, è ben trovato. Segur que hi tornarem!

4 comentaris:

Clidice ha dit...

Caldrà deixar-s'hi caure. La foto té un cert aire parisí que enamora :)

Galderich ha dit...

Té molt bona pinta però més o menys de quin pressupost estem parlant ja que la inversió ha estat molt alta.

Per una altra banda és curiós com fan una pàgina web i el català, una altra vegada, queda marginat...

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Pensava que ja estaves "excursionant" en pla motxilera i desconnectada de tot, també de les xarxes, que és el que toca. Bones vacances!

Galderich,
No vaig parlar de preus... per desconeixement. Com que hi anaven convidats no ens van deixar llegir la carta. De totes maneres i com a orientació, al principi del meu comentari he enllaçat un article que també toca el tema preus. Amb el que vam menjar nosaltres, calcula uns 35 per persona tot inclòs.
Sobre el tema lingüístic et dono la raó, però vull pensar que quan la web estigui acabada hi haurà la versió catalana.

Anònim ha dit...

http://littlespain.tumblr.com/post/24190490628/bar-canete

Per que us feu una idea, el link del blog ultraespanyolista " Little Spain"
RgR