.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 8 de juny del 2018

La quota Telecinco

Fins que Pedro Sánchez l’ha nomenat ministro ignorava qui era Màxim Huerta, la quota Telecinco del nou gobierno d’Espanya. No he llegit cap dels llibres que han aparegut al mercat amb la seva signatura, entre altres motius perquè no llegeixo novel·la. Però he llegit tuits seus de fa anys i també alguns de fa quatre dies, i ja n’he tret una conclusió: aquest personatge és un perfecte mal educat. És del tarannà de la cosa fàcil i sense complicacions, tan propi dels teleespectadors habituals de la cadena italiana. Forma part d’aquella mena de gent que persones amb un nivell baix d’exigència troba simpàtica, allò del ji ji ji ja ja ja i no em compliquis més la vida. Veig que sovint s’ha despatxat a gust contra els catalans independentistes, contra els negres, i contra altres col·lectius igualment respectables que ara mateix no recordo. En fi, em sembla un personatge totalment prescindible, i segur que no passarà a la història de la política espanyola. Això sí, mentre disposi d’altaveus oficials a mà tindrà entretinguts els espanyols que acostumen a mirar Telecinco, que són molts. Resumint i sent generós, al tal Huertas l’inclouria dintre de la categoria de la genteta.

3 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Millor seria que t'informessis sobre el personatge, és molt més del que sembla i et penses. Pot ser que et sorprengui en la seva actuació com a Ministre de Cultura. Més t'haurien de preocupar Grande Marlaska, Carmen Calvo o Pepe Borrell.

Anònim ha dit...

Es un tertulià, en una cadena de "chismes". Sembla que a algunes persones no els hi molesta el que es diu del President de la Generalitat, però tenen la pell molt fina per altres comentaris. Quan aquest nou Ministre es disculpi pels comentaris antiindependistes (amb mofa i despreci) que ha fet, igual que el MHP, es va disculpar des del primer moment, podrem llavors, posar el marcador a "zero".

Anònim ha dit...

Per Sr. Puigcarbó:
Que li sembla, ens informen millor ara del Sr. Huerta ???, o potser la noticia de la defraudació i la dimissió també s'han de passar per alt i fixar-nos en altres coses ???, per que el perssonatge segons vosté, es molt més del que sembla.
En una cosa li dono la raó: hi haurà gent que potser sí que els haurà sorprés aquest individu.