.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 17 d’abril del 2009

La reacció de José Zaragoza

Els socialistes catalans van acusar l’exconseller de Treball d’Unió Democràtica Ignasi Farreras d’un munt de coses lletges. Ara els tribunals han absolt Farreras i han condemnat a una altra persona que, per cert, ja ha anunciat que recorreria la sentència.

Doncs bé, en comptes de demanar immediatament disculpes públiques a Farreras per aquest calvari que li han fet passar, la reacció de José Zaragoza, secretari d’organització de la franquícia catalana del PSOE, ha sigut proclamar als quatre vents que “Mas ha de demanar disculpes als ciutadans”, se suposa que per l‘altra persona condemnada a la que, com ja hem dit, ja es veurà en el seu moment si finalment li confirmen la condemna o també l’absolen.

No el conec personalment i tal vegada Zaragoza sigui políticament un crac com diuen alguns. Però veient la seva actuació en aquest cas em resulta bastant repugnant. I com que per allò que diu el que se mueva no sale en la foto intueixo que els seus no s’atreviran a dir-li, em permeto fer-ho jo.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Tots els partits tenen el seu destraler, gent desagradable que parla bàsicament quan hi ha problemes als altres partits. A casa nostra en tenim dos exemples clars: Puig i Zaragoza (i al PSOE feia el seu paper en Pepiño Blanco,ara de fet sembla la mar de simpàtic). Fan feina bruta i és aquest el seu rol. Haurien de vigilar en els seus comentaris, la gent ja veu que fan teatre i és una font de desafecció i d'emprenyamenta, l'únic que en aquests moments no necessitem a la societat.

Maurici ha dit...

Sempre he pensat que aquest element és el que té la cara més dura de totes les que existeixen en aquest país. Zaragoza gran engrescador dels dubitatius

Miquel Saumell ha dit...

Andreu,
Jo diria que per fer aquest paper de dolent i desagradable a l'Alfonso Guerra encara no l'ha superat ningú.

Saltenc,
Exacte, cara de ciment armat. I per més grossa que la diguin no es posen mai vermells, tot un mèrit. Per fer aquestes feines se'n ha de saber.

Toni Rodon ha dit...

Miquel, d'acord amb tots els comentaris que aquí s'han dit. A mi em sorprèn, però, la capacitat d'influència dels socialistes sobre la societat catalana. Potser és experiència meva, però l'altra dia a mataró (meva ciutat) uns ciutadans comentaven aquestes paraules de Zaragoza. Ho dic perquè, no oblidem, el PSOE és el partit amb més casos de corrupció i joc brut de tots els de l'arc parlamentari. En canvi, és el que sempre apareix com el de les "mans netes". Curiós...

Artur ha dit...

El Zaragoza, a l'igual que Montilla, és gent que escala en els partits mitjançant la punyalada per l'esquena. Són els incendiaris i els que vendrien la mare per pujar un altre esgraó més.

Malauradament els partits estan plens de mediocres que han esdevingut candidats o governants pel sol fet de regir en aquest país una partitocràcia despòtica. Aquesta mediocritat es fa evident en veure els currículums de la majoria dels polítics d'avui dia (mireu els d'Esquerra, els del PSC, etc..)

La competència, l'excel·lència, la competitivitat, l'eficàcia i eficiència, són valors en caiguda lliure. D'aquí que els més valorats, els més preparats, són foragitats dels partits.

Miquel Saumell ha dit...

Toni,
En el fons potser passa que la corrupció i el joc brut no estan tan mal vistos per les majories com alguns pretenem. Potser resultarà que som nosaltres els que anem equivocats...

Artur,
És cert, el mon de la política està ple de mitjanies. No se’n salva cap partit, i així en va.