.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 14 de setembre del 2022

Una foto que ho diu tot

 

 

Dos dies després de la gran manifestació 11-S, i després de constatar el fracàs estrepitós de l'operació desmobilització liderada per Esquerra, aquest partit tenia la necessitat de fer alguna cosa de cara a la galeria, i la va fer ahir. Així, el MHP va convocar amb urgència una reunió a Palau amb els representants de l'Assemblea Nacional Catalana, l'Associació de Municipis per la Independència i Òmnium Cultural. Esquerra buscava, bàsicament, la foto reproduïda a dalt, amb la voluntat de traslladar a la ciutadania una unitat política que, amb foto o sense, tothom sap que no existeix. La cara de la presidenta de l’Assemblea és el millor resum. Però a banda de la foto, un altre objectiu no confessat que buscava el MHP era intentar transferir als seus convidats una part de la responsabilitat pel més que evident fracàs de l'operació desmobilització que buscava frenar que la gent participés en la gran manifestació. Tampoc se'n va sortir.