.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dijous, 17 de setembre del 2015

Tot un clàssic: la salvatjada de Tordesillas

Dibuix: El Mundo

Per tal d’esvair qualsevol dubte la meva posició personal sobre la fiesta nacional, que inclou els bous embolats de les Terres de l’Ebre i altres divertiments, seria aquesta: si el toreig és art, el canibalisme és gastronomia.

A Tordesillas (Espanya) cada any es va repetint la mateixa salvatjada a costa d’una pobra bèstia, amb la Guardia Civil, a les ordres del ministro Fernández, protegint la fiesta, el arte o com ho vulguin anomenar, així com els salvatges que hi participen.

Volíeu un argument de pes, un altre, per marxar? L’argument és diu el Toro de la Vega. Dit això, un aclariment: si l’alcalde de Tordesillas en comptes de ser socialista fos popular, passaria exactament el mateix. A Tordesillas són així, s’han quedat aturats al segle XVI. Amb les excepcions que calguin, que alguna n’hi deu haver.

3 comentaris:

luis ha dit...

Miquel, tens tota la raó. Es patètic la salvatjada de Tordesillas. Ara vosaltres, els independentistes, l´única cosa que feu es desacreditar Espanya.
Jo crec que si voleu convèncer a indecisos com jo, heu d´explicar millor, amb arguments sòlids, alguns temes com per exemple quant costaría un Estat propi o les conseqüències de sortir de la Unió Europea o de l´euro (amb números reals). Es un consell.
Ho dic de bon rotllo. Si a mí el teu blog m´encanta.

luis ha dit...

He vist el debat de 8tv i no es salva cap polític. Molt dolents tots. Jo Miquel, si et presentessis a president, et votava a tu.

Miquel Saumell ha dit...

Luis,
Gràcies, però el debat polític avui no toca, que l'article va de toros, i veig que coincidim.
Amb el mateix bon rotllo ;-)