.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 4 de setembre del 2015

XGA: “La broma se ha terminado”

A parer d’alguns, pocs, molt pocs, aquest podria ser el resum polític de la setmana: “La broma se ha terminado”, com si només per expressar un desig en veu alta el problema català hagués quedat definitivament resolt. Ara cal fer un aclariment necessari: ni Catalunya és una broma ni ho és tampoc el desig de molts catalans d’independitzar-se d’Espanya. L’autor d’aquest acudit sense cap gràcia és un regidor badaloní que lluita amb tots els mitjans que s’han posat a la seva disposició per no quedar l’últim en les properes eleccions autonòmiques catalanes, unes eleccions que més d’un llegirà en clau plebiscitària. I per cert, si no guanya l’opció favorable a la independència de Catalunya el primer que les llegirà en clau plebiscitària serà qui ara nega sistemàticament que se’n pugui fer aquesta lectura. Tant de bo no calgui però, si cal, li ho recordarem.

Aquest individu ha demostrat repetidament que no té escrúpols polítics ni morals. Apareix contínuament als mitjans de comunicació estatals com si fos l’únic representant de la Catalunya política, però òbviament això no és culpa seva sinó dels mitjans. Encapçala una llista electoral de marcat caràcter ultranacionalista espanyol i, de retruc, de marcat caràcter anticatalà, entenent per anticatalà allò que va en contra de la voluntat de la majoria dels catalans, tal com es demostrarà el 27S. Així, les enquestes auguren a la seva franquícia electoral un futur que, sent generosos, podríem definir com poc brillant.

No tot val, i la seva tramposa campanya electoral, farcida de mentides i desqualificacions, excedeix tots els límits raonables. I com que tot indica que el seu partit no el frenarà, cal esperar que siguin els votants els que el 27S el posin al lloc que li correspon: diputat del grup mixt i encara gràcies.

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Jo diria que aquest va a per si mateix. Busca allò que li doni èxit. Un èxit que, segons explica gent de Badalona, no va tenir quan era jove a la pista de la Penya on tothom se'n fotia d'ell (possible venjança?). Li agrada destacar i crec que anirà canviat d'idees a mesura li convingui per estar al focus.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

He volgut dir: Al "Llarg" com li diuen alguns o molts badalonins, tot el que diu i fa és a través de "FAES, és a dir de "LA VOZ DE SU AMO".

Miquel Saumell ha dit...

Jordi,
Farà allò que li mani el seu partit, com ha fet sempre.

Gloria,
Té sentit, no tothom té discurs propi.