.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 20 de setembre del 2017

Catalans presumptament delinqüents

Si votar és delicte, aniré a votar. I si ho és fer propaganda del referèndum, en seguiré fent. Així, resulta que per defensar el vot i la propaganda alguns consideren que sóc un presumpte delinqüent. A Catalunya hi ha gent convençuda que un país com Espanya, que ara pretén criminalitzar el vot, pot ser el seu país. Hi ha persones amb un nivell d’autoexigència democràtica tan minso que, la veritat, prefereixo quedar-ne al marge i anar per lliure. No cal dir que estic pensant en els votants del PP, PSOE, Cs i una part de l’esquerra. Però almenys en una cosa coincidim. Tots ells tenen molt clar que el seu país no és el meu. Tan clar com ho tinc jo.

4 comentaris:

luis ha dit...

Votar no és delicte. Fer propaganda no és delicte. Saltar-se la llei és delicte? Fer el que et dona la gana és delicte? Digam-ho perque llavors sere jo personalment qui no compleixi les lleis de Catalunya.

Oliva ha dit...

QUAN ACABARA EL FRANQUISME?...I PROU DE LLIRIS A LA MA,SISPLAU,LA PARTIDA ES QUASI NOSTRE,NO LA CAGUEM EN SOLIDARITATS "CHORRAS".

Anònim ha dit...


El primer Delicte i prevaricació és penar un referèndum, que la llei de forma explicita ho va despenalitzar i que anys més tard el TC va donar la raó a la despenalització, fins i tot en el supòsit que es convoqués sense competències.

Prevaricació, és el que fan els fiscal instruint causes que ja son obertes per un jutge

Delicte és fer escorcolls, sense ordre judicial

Prevaricació és el jutge del 13 de Barcelona que ordena unes detencions que no pot fer, i que hauria d'haver- se inhibit en favor del tribuna superior que és qui te la causa oberta.

Anticonstitucional, és donar poder penal a un tribunal constitucional, quan t no és la seva feina i quan a més aquest jutges no han fet la carrera de jutges i per tant absolutament incapacitats per sancionar

i podriem seguir

Eliseu

Miquel Saumell ha dit...

Luis,
Canses molt...

Oliva,
El neofranquisme només acabarà el dia que Catalunya proclami la seva independència.

Eliseu,
Molt d'acord.