.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dijous, 20 de març del 2008

Alguns no marxem

Vaig llegir però no ho he comprovat que des de l’any 1913 no es donava el cas que Sant Josep (ahir) arribés abans que Dijous Sant (avui). Per tant, només els més grans de 95 anys ja han viscut abans una Setmana Santa tan matinera com la d’aquest any.

Encara que aquests dies no acostumo a sortir de Barcelona (procuro no fer-ho quan ho fa tothom, i normalment me’n surto), ara tanco aquesta parada fins, en principi, el proper dimarts. La tanco perquè sí, perquè em ve de gust.

Abans de tancar, però, una petita provocació i un bon consell.

La provocació:
L'heretgia moderna és qüestionar la democràcia. Pots blasmar la religió, la ciència, el govern, l'exèrcit, res d'això no et farà decapitar. Però ai de tu si dius: la democràcia és un petitfeixisme de cornuts i pagar el beure dirigit per botiguers”. (Miquel de Palol)

El consell:
No us perdeu l’exposició “Prínceps etruscos. Entre Orient i Occident”. La fan al CaixaForum de Barcelona. L’exposició “posa de manifest els aspectes històrics i culturals que defineixen el sorgiment i l’apogeu de la civilització etrusca”. Molt recomanable.

Bona Pasqua i, en principi, fins dimarts que ve.