.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 18 de març del 2008

Mig any

Què són sis mesos? Dia més o dia menys, cent vuitanta dies. Setmana amunt o setmana avall, dos terços d’un embaràs humà. Mig any. Pot ser molt temps o en pot ser molt poc, tot depèn de la comparació que fem i de l’estat d’ànim que tinguem i d’altres factors que, potser per mandra, avui no explicarem.

Avui dimarts 18 de març fa exactament mig any que va obrir aquesta finestra virtual batejada com ElradardeSarrià, i la voluntat és que segueixi oberta mentre sorgeixin temes per anar-los tractant en aquest blog. Amb aquest motiu (i si no fos aquest en podria trobar qualsevol altre), l’autor s’agafa avui un dia de mitja festa. Demà, però, hi tornarem.

Per cert, una curiositat, un fet que m’ha sorprès força. El número de visitants d’aquesta pàgina, i suposo que no és pas un cas excepcional, baixa estrepitosament durant els caps de setmana. És a dir, de dilluns a divendres hi ha quatre o cinc vegades més de visitants que els dissabtes i diumenges. No s’ha de fer un gran esforç intel·lectual per concloure que molta més gent de la que em pensava es connecta a internet per motius extralaborals des del seu lloc de treball, i hem de suposar que en hores de feina. Pensant en la creixent manca de competitivitat del nostre país, aquest fet potser ens hauria de fer reflexionar.