.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 25 de desembre del 2009

La internacionalització del tió i el caganer

Així ho veuen des de la BBC.

7 comentaris:

Met ha dit...

Ho vaig veure ahir a TV3.
Una manera més de donar-nos a conèixer.

El que més m'ha agradat és que un dels concursants diu que l'Stephen Fry veteix amb colors catalans... També coneixen la senyera? Bona notícia!

Anònim ha dit...

També ho vaig veure pel Vilaweb. Tot el que sigui donar-nos a conèixer, fantàstic!

Anònim ha dit...

El que no saben a la BBC és que aquí de caganers en tenim tot l'any i arreu. A TV3 per exemple amb la cançoneta "Hi ha d'haver-hi un caganer" però no és un sol, son els que l'han escrit, els que la canten, l'escolten, els correctors, els que la paguen, n'autoritzen el passi i la van escoltant tan contents de la seva 'cagada', o és que van tan fluixos que no se'n donen compte. I a mi em vàren ensenyar en castellà.

Ferran Porta ha dit...

Com en Met, a mi també em va sobtar això dels "colors catalans". Suposar que algú, a Anglaterra, sap quins són els colors de la nostra senyera és molt suposar... i curiós.

JRoca_Font ha dit...

El que més m'agrada del vídeo és que en cap moment esmenten Espanya per justificar on és o què és Catalunya de la mateixa manera que nosaltres no esmentem Regne Unit o Gran Bretanya quan parlem d'Escòcia.
Aquest vídeo (diria que és del 2007) fa uns quinze dies corria (com la pólvora) pel Twitter.
Salut i bones festes!

Dani ha dit...

Boníssim!

Miquel Saumell ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris. La conclusió que se’n pot treure és que segurament és bo que parlin d’un encara que sigui a fi de bé, i ho dic perquè no estic tan segur que donar-nos a conèixer internacionalment amb aquestes figuretes sigui com per tirar coets o presumir-ne gaire.
Bon any a tothom!