.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dijous, 24 de desembre del 2009

Nit de Nadal

La prova del cotó que esteu llegint un blog més aviat poc influent socialment parlant és que amb aquest post d’avui ja en són tres que el dia 24 de desembre El radar de Sarrià és present a la xarxa. Aquells que ja n’éreu lectors potser recordareu que tant l’any 2007 com l’any 2008 em vaig permetre insistir en el fet que aquesta nit no és la Nit Bona com cada dia que passa més gent forana i també no forana s’entesten en rebatejar la nit que va del 24 al 25 de desembre. Francament, no acabo d’entendre aquesta obsessió malaltissa per canviar-li el nom a la Nit de Nadal. Hauríem de tenir clar que no tot és traduïble literalment, no tot es pot espanyolitzar amb aquesta lleugeresa.

Bon Nadal!!!

6 comentaris:

jordir ha dit...

Bona nit de Nadal, bon Nadal i fins Cap d'any

Miquel Saumell ha dit...

Same to you!

Clidice ha dit...

Bon Nadal Miquel :)

Ferran Porta ha dit...

Nit bona sounds francament terrible; bona nit... de Nadal :)

Miquel Saumell ha dit...

Clidice i Ferran,
Gràcies. Acabada la Nit de Nadal ara sembla que ens hem de concentrar en el cagatió (veure següent post per cortesia de Vilaweb, molt recomanable). Que us provi força!

Guillem Carbonell ha dit...

i bona entrada d'any !!! ;D