.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 22 de febrer de 2023

Colau, l'esperança dels comunistes (BCN 3/5)

 

Colau no vol cotxes ni motos ni avions, el seu somni seria una ciutat amish, on tothom anés a peu o en bici. No creu en les empreses, i tot plegat només es pot traduir en un empobriment econòmic general. Dubtava si titular aquest comentari amb un contundent "Colau, la destroyer de Barcelona", però tot i els molts mèrits que ha fet l'alcaldessa mentre ha governat la ciutat, he optat per ser més suau. El gran repte que Colau afronta en les pròximes eleccions, en les que aspira a un tercer mandat —prohibit, per cert, pels estatuts del seu partit—, és que excepte el sector comunista i algunes confluències, té a la majoria de la ciutat en contra. Així, el 28 de maig molts ciutadans faran un vot anti Colau. Fins i tot Collboni, el seu soci del PSOE, ha baixat del vaixell colauista abans de l'enfonsament.