.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 24 de juliol del 2013

Genteta

Quan els adversaris polítics t’insulten comences a tenir la íntima convicció que vas guanyant la partida. I és que quan només els queda l’alternativa d’insultar-te és que ja no tenen arguments, i les persones que opten per aquesta via queden llavors perfectament retratades. Genteta. Quan es tracta d’anar contra els catalans ja fa temps que es va aixecar la veda, i la genteta sense arguments que opta per l’insult ara ja no s'amaga. Com, per exemple, el director adjunt de l’oficina de la marca España, diplomàtic, militar i, segons va explicar Maruja Torres, assetjador de senyores, que la setmana passada va escriure al ser twitter oficial: "Catalanes de mierda, no se merecen nada". Després, intueixo que més per un tema estètic que per convenciment democràtic, els seus caps el van fer plegar. Però el missatge ja estava transmès. Objetivo cumplido. Posteriorment, però, aquest individu ha anat rebent tota mena de felicitacions, fins i tot per part de càrrecs institucionals del partit governant. Ho dèiem abans, ara ja no s’amaguen. Tot plegat, però, genteta. Cal recordar que l’oficina des de la que ens insulten és pública, depèn del Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación de l’estat espanyol i, òbviament, la paguem -també- els catalans. Sí, aquí no ens estem de res, els catalans també subvencionem els insults que ens adrecen els nostres empleats. Maco, oi?

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Sempre ens han insultat. Polacos, catalanufos, ¿Qué te pasa en la boca?, feixistes, nazionalistas, nazis,...Ara, el comportament normal està passant a les xarxes i es veu més.

Clidice ha dit...

bé, al final una no sap quina actitud hem d'adoptar.

Miquel Saumell ha dit...

Jordi,
Però nosaltres hem d'evitar caure en els mateixos errors, que de vegades ens posem al seu nivell...

Clidice,
Denunciar-ho, poc més podem fer.

Anònim ha dit...

oye y cuando los borregos del barcelona c.f. en Zaragoza berreaban"nos hemos follao a La Pilarica"(las mayusculas son mias por respeto) Maco, oi?