.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 26 de novembre del 2013

Del “Movimiento Nacional” al “Movimiento Ciudadano”

Dèiem ahir al twitter: Del "Movimiento Nacional" d'ahir al "Movimiento Ciudadano" d'avui. Amb els "movimientos" passa com amb les modes, que sempre acaben tornant. Mig en broma, sí, però de vegades també m’agrada tocar els temes de manera més informal i desenfadada, i fins i tot una mica provocadora.

Doncs això, diuen que cada dia hi ha més persones que s’acosten al nou movimiento de l’Albert Rivera Díaz. Per què serà? M’ensumo que les enquestes optimistes que s’han fet públiques darrerament sobre les excel·lents expectatives electorals del partit d’aquest diputat català hi tenen alguna cosa a veure. No tothom però molta gent sempre intenta apuntar-se a cavall guanyador, ni que sigui al marge d’ideologies.

Ho dic perquè et mires una mica el personal que s’hi acosta i no saps, o almenys jo no ho sé veure, si aquest nou movimiento és més aviat de dretes o d’esquerres. Jo, almenys, només hi sé veure un tuf de lerrouxisme del que els promotors no se n’amaguen gens ni mica. En fi, ja teníem mig oblidat aquell movimiento que ara ens n’apareix un altre. Veurem en què queda tota aquesta moguda.

2 comentaris:

Oliva ha dit...

LA GENT QUE CONEC MILITAN D'AQUEST "MOVIMIENTO"SON FUNCIONARIAT FRANQUISTA O TREPAS, NI UN EL SRO.GUIRAU.NO SE DE QUE COI VIU,SEMPRE EN ACCIO PROPAGANDISTIC DE TV.A TV.. CREC QUE SON PITJORS QUE LERROUXISTES.NI ELLS HO SABEN LO QUE SON,POTSER SI EL SRO.DE CARRERAS.......

Miquel Saumell ha dit...

Oliva,
A mi em sembla que hi ha una barreja de perfils ideològics força interessant. Amb el "Movimiento Nacional" passava més o menys el mateix, tot està inventat.