.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 4 de novembre del 2013

Conseller Espadaler:

No ens enredi més ni s’enredi més a sí mateix. Hem vist els vídeos, hem escoltat els veïns, hem llegit els diaris, internet en va ple, ràdios i teles també n’han parlat molt. Tot sembla indicar que aquest nou episodi de violència policial va bastant més enllà d’allò que vostè, com volent-hi treure importància, defineix com un cas de possible mala praxi. Aquí estem davant del que sembla ser un més que evident abús policial amb el resultat de la mort d’un ciutadà, un abús perpetrat per uns uniformats que, com vostè, cobren cada més el seu sou amb diners provinents dels nostres impostos. Els catalans no ens mereixem actuacions policials com aquesta, de la que vostè n’és el màxim responsable polític. Quan hi hagi el judici el jutge ja dirà el que hagi de dir però, mentrestant, molts ciutadans exigim que es prenguin unes decisions internes i unes decisions polítiques que fins ara no s’han pres i que ja no poden esperar més. Ara mateix, qui crea més alarma social no és el cos de Mossos d’Esquadra sinó vostè. Si no s’atreveix a prendre mesures, plegui, però deixi’s de subterfugis i excuses de mal pagador. Amb la seva actitud poruga de qui dia passa any empeny només perjudica els mossos que fan bé la seva feina, que són la majoria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha gent que li costa molt reconèixer els problemes, i això que tot just es el primer pas per solocionar-los

Miquel Saumell ha dit...

pons007,
Finalment ahir la jutgessa del cas sembla ser que el va fer tocar de peus a terra.