.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 21 de gener del 2015

Jo ja he signat, tu encara hi ets a temps

(Foto: RTVE)

MANIFEST DE SUPORT AL JUTGE SANTIAGO VIDAL

Els/les sota signants, expressen el seu suport i reconeixement a Santiago Vidal, per la llarga i exemplar trajectòria professional com a magistrat dels jutjats i tribunals a Catalunya i al servei de la ciutadania.

Es per això que es dirigeixen al Consejo General del Poder Judicial per tal d’exigir el tancament i arxiu de l’expedient disciplinari que es segueix contra ell, com a represàlia per la seva contribució publica, al marge de la seva activitat professional i en l’exercici del dret a la llibertat d’expressió, en el moviment sobiranista de Catalunya.

Exigim que els membres del Consejo General del Poder Judicial creguin en una societat democràtica on cap persona pot veure’s perseguida i sancionada per les seves idees, i per tant, abandonin la via de l’expedient disciplinari contra el Magistrat Santiago Vidal.

Signatura de suport a 
suportaljutgevidal(arrova)gmail(punt)com

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Em sembla perfecte com a recolzament la jutge. Com que no faran cas perquè el que pensem els catalans no té cap importància per a ells, amb les signatures quedaran retratats.

Oliva ha dit...

ANIRAN DIRECTES A "CAN FELIP"...AMB GALLEDA D'AIGUA INCLOSA. PERO COM SEMPRE FIRMAREM¡¡¡.

Miquel Saumell ha dit...

Jordi, Oliva,
Gràcies, tot compta, també donar suport a un jutge. Al final farem inventari ;-)