.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 22 de febrer del 2019

La vaga d’ahir en tres piulades

1/ Avui hi ha gent que fa vaga, i hi ha gent que no en fa. No tothom opina igual i, per tant, tractar d'imposar el pensament únic és un error. La vaga és un dret, mai una obligació. Ergo, els piquets coactius que obliguen a afegir-se a la vaga són rebutjables i antidemocràtics. (21/2)

2/ Una vaga mal convocada és una vaga fracassada. Hi ha dos mons, el que viu del pressupost públic i no s’hi juga el lloc de treball (en bona mesura avui fa vaga) i els que s’han de guanyar les garrofes sense el paraigües públic (gairebé ningú fa vaga). Al meu barri, tot obert. (21/2)

3/ A la "vaga general" d'ahir (a "aturada de país", que cadascú ho diu a la seva manera) va quedar clar que una cosa és fer vaga (no anar a treballar), i una altra és tallar carreteres i vies de tren. A les empreses productives no es va fer vaga. A l'administració pública, potser sí. (22/2)

Enllaç twitter aquí.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.