.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 21 de juliol del 2009

Barcelonasfera, un nou directori que promet

Quan semblava que en temes de blogs estava tot inventat resulta que no era així. Ens faltava un directori de blogs sobre Barcelona. Doncs bé, ara ja el tenim aquí, i jo particularment me n’alegro. Me n’alegro també per haver estat convidat a formar part com a membre d’aquesta nova comunitat blogaire des del mateix moment del seu naixement.

La Barcelonasfera és, segons explica el seu promotor, en Dani Cortijo, un directori de blocs que centren la seva temàtica en Barcelona i les seves antigues viles, des de punts de vista diferents: fotografia, periodisme, història, etc...

Espero que als lectors d’El radar de Sarrià també els agradi poder disposar d’aquest nou servei que, com quasi tot a internet, és gratuït pels seus usuaris, el que no vol dir que no tingui un cost per el seu creador i promotor.

2 comentaris:

Dani ha dit...

Gràcies Miquel!

Miquel Saumell ha dit...

Gràcies a tu, Dani, per tirar endavant aquesta iniciativa!