.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 20 de maig del 2011

Abans de la gran patacada

Parlem novament de la ciutat de Barcelona. El diari Ara deia ahir que Hereu es quedarà a l’oposició si perd amb un "resultat digne" però admet que ho deixarà si rep un rebuig "contundent". Aquests de l’Ara no desafinen, fixeu-vos que en el seu titular de la possibilitat que Hereu guanyi ni se’n parla.

Més. Maruja Torres, del sector més progressista del, per entendre’ns, progressisme més conservador, diu que votarà Hereu, amb aquests arguments intel·lectualment tan potents i elaborats. El candidat Hereu potser està satisfet amb suports electorals tan peculiars com els d’aquesta senyora, però segur que Trias encara n’està més de no tenir-los.

Hereu i els seus ja s’ensumen que la festa que els ha durat 32 anys se’ls acaba, i que ni mil marujas els hi podran evitar la gran patacada de diumenge. Però haig d’admetre que el negoci de la política és molt complicat, i tampoc s’ha de descartar del tot que al final jo m’hagi de menjar les meves previsions amb patates rosses. La solució, diumenge.

3 comentaris:

Clara Esquena i Freixas ha dit...

És una llàstima que els suposats intel·lectuals d'aquest país es limitin a fer seguidisme sectari, se suposa que haurien de treballar per sacsejar allò que està establert, no per fer la pilota a un alcalde que patina per tots costats i té els barcelonins completament rebotats...

Anònim ha dit...

REBOTATS E INDIGNATS. AL MEU BARRI,"ELS COMISSARIS POLITICS"DEL CARRER NICARAGUA,DISIMULATS DINS LES COBARDES AV.,NO S'ESTAN DE DIR,QUE COM GUANYI HEREU,NO VEUREM NI CINC CENTIMS DE SUBVENCIONS....MACO OI?.
JUGANT AMB BARCELONA

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Més que rebotats, molt emprenyats, tot i que conscients que amb Trias hi pot haver una decepció. La perfecció no existeix.

Oliva,
Suposo que has volgut dir "...com no guanyi...", oi? Perquè si no és així, no entenc el teu comentari.