.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dissabte, 14 de maig del 2011

Avís

Des de dimecres dia 11 a mitja tarda s’han perdut totes les entrades i els comentaris de milions de blogs allotjats a la plataforma blogger. Ara mateix (2/4 d’11 del matí de dissabte) el problema encara no s’ha resolt del tot. Aquí hi ha una explicació. Esperem que aviat es torni a normalitzar el servei.

3 comentaris:

Clara Esquena i Freixas ha dit...

Buf! No sé què passa amb Blogger però els incovenients d'aquesta mena són força freqüents. Quan no és un all, és una ceba. És per pensar-s'ho molt seriosament i fer el salt a Wordpress...

Clidice ha dit...

El que m'ha sabut més greu no ha estat perdre un apunt, ha estat perdre els comentaris de l'apunt anterior. No sé pas que els està passant, però si ho han de fer gaire sovint, perdran clientela.

Miquel Saumell ha dit...

Clara,
Pensa-t’ho bé, wordpress és més complicat d’utilitzar que blogger, i tampoc tens cap garantía de no patir els mateixos problemes.

Clidice,
Sempre m’he preguntat per què aquestes coses són gratis, i m’he plantejat que si no ho fossin potser tindríem un millor servei. Però ahir a l'Ateneuesfera vam arribar a la conclusió que si els de blogger ens fessin pagar tampoc tindríem cap garantia d’un millor servei.