.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 7 de gener del 2014

Passat festes

Cada mes de desembre es repeteix la mateixa història. A partir del pont de la Puríssima (aquell forassenyat aqüeducte laboral que segons com s’escauen les festes oficials pot arribar a durar nou dies, una aturada laboral poc pròpia de societats avançades, serioses i competitives,) quan és l’hora de concretar alguna cosa gairebé sempre s’acaba deixant per passat festes.

Jo també. Des de fa tres o quatre setmanes he anat deixant coses per passat festes: una visita, uns dinars, la revisió de la vista que m’ha de fer la meva oftalmòloga, etc. Vaja, ni que entre les festes oficials que marca el calendari (Nadal, Sant Esteve, Cap d’any i Reis) no hi haguessin prous dies laborables per anar fent totes aquestes coses. Doncs no, entre uns i altres s’ha anat popularitzant aquesta moda mandrosa de deixar-ho per passat festes.

Avui comença passat festes, i això vol dir que comencem l’any amb unes tasques afegides que hauríem pogut perfectament deixar enllestides durant el mes de desembre. Sovint prediquem allò de no dejes para mañana lo que puedas hacer hoy. Doncs bé, a veure si la propera vegada som capaços de fer-ne una mica més de cas, i comencem la nova temporada sense deures pendents de l’any anterior.