.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 7 d’octubre del 2024

Dentista gratis

Quan va accedir a l'alcaldia de Barcelona, una de les mesures més populistes de la senyora Colau de trista memòria política va ser la promesa d’oferir dentista gratis per als barcelonins. A ningú se li escapa, però, que aquesta gratuïtat s'havia d'entendre com que el nou servei sanitari municipal el pagaríem tots els barcelonins via impostos, ja que els diners ni cauen del cel ni els posa Colau. Però ara els tribunals han tombat el dentista municipal de manera definitiva, just quan Colau està molt enfeinada fent les maletes per plegar de regidora i anar-se'n a viure a Itàlia. La senyora Tarafa, que sembla que s'ocupa dels assumptes que ha deixat pendents Colau, ha dit que cap problema, que ja tenen un pla B per oferir aquest servei gratuït a l'Hospital del Mar. Però com que resulta que ni els comuns ni la regidora Tarafa manen a l'ajuntament ni a la Generalitat, estaria bé que ens expliqués com ho pensen fer. Seria tot un detall que els barcelonins que paguen la festa sabéssim de quin mal hem de morir, i no parlo dels problemes dentals sinó dels de la nostra butxaca.