.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 20 de novembre de 2007

Engrunes

Responsabilitat.- Darrerament he rebut alguna crítica sobre quelcom que vaig escriure relacionat amb determinats partits polítics. Com a resposta general puc dir que jo em faig responsable de TOT el que escric, però NOMÉS d’allò que escric. Per tant, no em puc fer responsable de les interpretacions que, dels meus escrits, en puguin fer certs lectors potser excessivament sensibilitzats en determinats temes que sovint esdevenen conflictius. El pensament és lliure però les opinions també.

El català.- Trobo que l’article d’abans d’ahir del blogBarcelona Catalunya Europa” reflecteix de manera força resumida però bastant encertada la situació de l’idioma català a Catalunya. Avui per avui, no hi afegiria res més.

Gregorio López Raimundo.- En primer lloc, el meu condol a la família. Però aquest senyor i alguns, ja pocs, que encara queden de la seva corda política, mai va acceptar la caiguda del mur de Berlín i tot el que allò representava. Segur que quan hagin passat uns dies tindrem la possibilitat de llegir coses fosques d’aquest personatge que ara es tapen per allò de la correcció política. Jean-François Revel va dir: “Ha caigut el mur però només a Berlín, no en les ments de molta gent”. Penso que els fets demostren que el Sr. Revel tenia molta raó. I una altra cosa que aquests dies tampoc he llegit enlloc: el seu respecte lingüístic per la terra que el va acollir ens el va demostrar durant moltes dècades no parlant mai en català, almenys en públic. En aquest aspecte, es tracta d'un cas similar al de l'ex-fiscal Mena que, casualment o no, també es declara comunista.