.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

diumenge, 25 de novembre del 2007

Unes "perles" de l’Arturo Pérez-Reverte

Diuen que aquest senyor és un gran novel·lista. No ho puc confirmar doncs no acostumo a llegir novel·la. (Si voleu saber-ne els motius, en l’article del 20 de setembre hi trobareu l’explicació).

Don Arturo se’ns destapa i diu textualment que “Los españoles somos unos analfabetos en manos de sinvergüenzas”. “Las bibliotecas siempre han estado vacías”. “El pueblo español es inculto, no lee, no sabe, no tiene conciencia crítica”. “España sigue siendo ingrata y conserva viejos vicios, lacras y costumbres ruines”...

Ep, para el carro! Aquest senyor segueix amb les seves declaracions però nosaltres ho deixarem aquí. Amb aquesta mostra n’hi ha prou.

De tant en tant en surt un que ja no pot més i se sincera, talment com si estigués davant del seu psiquiatre. Res a afegir per part de l’autor d’aquest blog, jo us he dit que de novel·la no en sé res de res. Un aclariment final: aquest senyor no és català, ni basc, ni gallec. No sé on viu però va néixer a Cartagena. No per res, només per deixar-ne constància.