.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 11 de desembre del 2007

Més sobre Sarrià (II)

Molts sarrianencs ens fem algunes preguntes que potser des de la Plaça de Sant Jaume o des del Districte de Sarrià-Sant Gervasi ens podran respondre.

1/ Quan tenen previst tornar-nos el Monestir de Pedralbes i el seu entorn geogràfic, monument i terrenys que ens van prendre per donar-ho a Les Corts, sense cap tipus de consulta i/o compensació de cap mena, fa més de vint anys? Abans, quan l’Ajuntament t’expropiava, s’establia un justipreu, de comú acord o mitjançant sentencia judicial, i l’expropiat era degudament recompensat. En aquest cas, es va arribar a algun acord compensatori entre Barcelona i Sarrià? Es van pagar compensacions? Qui les va cobrar? Molts veïns que no tenim massa memòria agrairíem rebre informació al respecte.

2/ Per què al nostre barri es recullen els contenidors de brossa, amb tot el terrabastall que l’operació comporta, al voltant de les quatre de la matinada? Es tracte potser d’un càstig per no votar-los? Els altres barris de la ciutat, especialment els políticament més afins, reben el mateix (mal)tracte?

3/ Qui va ser l’(ir)responsable de l’Ajuntament que fa un parell o tres d’anys va decidir canviar les zones d’aparcament i de circulació de l’avinguda Bosch i Gimpera? Cal recordar que al cap de molt poc temps es va decidir tornar a la més raonable situació anterior, i que el capritx ens va costar haver hagut d’esborrar i repintar de nou tota la calçada dos cops en molt poc temps. Saben vostès que en una empresa privada aquesta persona hauria anat de pet al carrer?

4/ Es tracta, potser, de la mateixa persona que va fer el seguiment i va donar conformitat a l’obra de la calçada de Major de Sarrià? Avui, després de relativament poc temps, està feta una desgràcia, amb moltes peces trencades i enfonsades com si per aquest carrer hi hagués passat una companyia de tancs de l’exercit.

(Continuarà)