.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dissabte, 31 de juliol del 2010

Escric perquè em llegeixin

Si jo només escrivís pel gust d’escriure ho faria en un full de paper qualsevol i, per tant, sense facilitar-ne l’accés a tercers. Però com que bàsicament escric perquè em llegeixin vaig obrir aquest blog d’accés lliure per a tothom. Suposo que el meu plantejament no és gens original i se’l fa qualsevol persona que mantingui un blog obert. Ara bé, tal com passa cada any per aquestes dates, des de fa uns dies les visites al blog comencen a minvar de manera dràstica. Els lectors marxen de vacances i intueixo que això inclou que els seus ordinadors s’agafin igualment un descans, sobretot quan l’ordinador que s’utilitza per llegir blogs és el de la feina. Així que agafant l’exemple del ninotaire d’El País desconnecto del blog durant uns quants dies, sense data concreta de tornada. Això sí, deixo oberta l’opció dels comentaris. Qualsevol idea, queixa o suggeriment de temes a tractar que em feu arribar seran benvinguts i, dintre de les meves possibilitats, tinguts en compte, com sempre. Encara que, ben mirat, si no queden lectors difícilment quedaran comentaristes. En fi, sigui com sigui, fins aviat!

11 comentaris:

kika ha dit...

que passis unes bones vacances de blog... n'hi ha que encara que l'audiència minvi no ho podem deixar :-)

Ferran Porta ha dit...

Aquest "sense data concreta de tornada" no sona ben bé a comiat de blog, sino a "ja veurem si torno". Segurament deus ser a la fase aquella que els blocàires coneixem bé quan, de tant en tant, ens preguntem si té sentit les hores i l'esforç que dediquem a la catosfera...

Energia, força... i llegim-nos al setembre! (o quan sigui).

Bona vacances, Miquel.

Anònim ha dit...

Tots escrivim, suposo, amb l'objectiu que ens llegeixin. A més, també, el bloc també serveix per a exigir-se a un mateix rigurositat en el que s'escriu.
Sí, ara molta gent fa vacances (no tots, per desgràcia) i es notarà. Però bé, esperem poder continuar llegint-te el setembre!

Salvador ha dit...

Bones vacances Miquel, nosaltres ja vam fer una escapada bona al juny i ara estem a l'agost de guàrdia... a Barcelona s'està bé, hi ha poca gent.

També a mi em passa una mica com a tu, escric amb la il·lusió que algú et llegeixi, i sí em llegeixen, si miro les estadístiques fins i tot hi ha dies que dic, caram, quanta gent m'ha llegit, però el curiós que gairebé ningú et fa comentaris... Frustrant..?, doncs mira, si i no, al cap i a la fi escric i faig posts perquè m'agrada i m'obliga a pensar i a redactar amb cara i ulls i a més em distreu i m'ajuda a refer viatges ia buscar informació que segur després altres utilitzaran, i etc. etc.
Es com una passió això dels Blogs...
Fins aviat

Francesc Puigcarbó ha dit...

tots estem igual en aquesta ÉPOCA DE L'ANY, i no només als blocs, la radio, la tele també baixen audiència, només que als blocaires no ens baixa la publicitat en no tenir-ne.
Bones vacances i a descansar!

marta (volar de nit) ha dit...

No sé si marxes de vacances o et declares en vaga :)

Miquel Saumell ha dit...

Kika, Ferran, Albert, Salvador, Francesc, Marta,

Gràcies, penso que fer uns dies de desconnexió de blog pot anar bé a tothom i no deixa de ser un bon consell que de tant en tant m’aplico a mi mateix.

Ja hi vaig tornant, al blog, segurament la propera setmana m’hi posaré més en serio però encara no al ritme normal de la resta de l’any, més per manca de lectors que per manca de ganes.

I sobre la insinuació de fer vaga, nosaltres, que amb el permís del senyor blogger som els amos dels nostres blogs, ni tan sols en podem fer de vaga. En tot cas en podrien fer els empleats dels nostres blogs, si en tinguéssim, que evidentment no és el cas.

Posats a fer alguna cosa, tècnicament nosaltres potser podríem declarar un lock-out però... de què ens serviria?

Allau ha dit...

Miquel, no et pensis, la calma aparent del mes d'agost propicia la hiperactivitat dels pocs que quedem. No cal que escatimis esforços.

Clidice ha dit...

Records Miquel, d'una mica lluny, es cert, pero les addiccions no s'abandonen tan facilment ;)

Guillem Carbonell ha dit...

Bones vacances, Miquel!

Miquel Saumell ha dit...

Allau,
No n’escatimo, no. Avui mateix reprenc el blog.

Clidice,
Ja m’estranyava, ja, que aguantessis un mes "out". Gaudiu del viatge!

Guillem,
Igualment et dic.