.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 7 de novembre del 2008

Obama & Obama


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Hahahahaha! El primer és boníssim!
I respecte al segon... una mica d'esperança tampoc crec que ens vingui malament a tots plegats

Bon cap de setmana Miquel!

Miquel Saumell ha dit...

Rosalita,
Diuen que "la esperanza es lo último que se pierde", i és bo que sigui així.
(Els números van quadrant?)
Millor cap de setmana per tu!

Marc D ha dit...

El que no m'agrada és que l'Obama hagi estat escollit i tan ben acceptat pel simple fet de ser negre, quan des del meu punt de vista a un president no se l'hauria de votar per ser blanc o negre, sinó per si serà un bon o mal president.

I vistos els canvis constants de rumb que anava agafant durant tota la campanya depenent a qui li interessava captar, sembla que acabarà sent un mentider igual que la resta. I un mentider negre és igual que un mentider blanc.

Miquel Saumell ha dit...

Hola Marc,

Crec que molta gent, especialment la gent amb un mínim grau d’intel•ligència, coincideix amb tu en que a un president se l'ha de votar "per si serà un bon o un mal president" i al marge del color de la seva pell.

El problema és que quan has d'anar a votar això que sembla tan senzill no ho saps, només ho pots intuir. Ara bé, al marge de mentides i relliscades durant la campanya, penso que la teva previsió resulta un pèl agosarada.

Jo m'inclinaria més per esperar una mica i veure què fa a partir de que hagi de començar a prendre decisions.

Trina Milan ha dit...

L'Obama no crec que només hagi estat escollit per ser negre, més aviat ha estat escollit malgrat ser negre..altra cosa és el que farà a partir d'ara...que per ser negre tampoc s'ha d'esperar res que no s'hagués d'esperar de cap altre..
salut amics

Miquel Saumell ha dit...

Hola Trina,
A mi el que més m'ha sorprès i encara em crida l'atenció del resultat electoral és que a pesar del peculiar perfil de la Tallin, i de l’edat un pèl alta del candidat, i de ser el successor de qui és tot i tractar d’amagar-ho, 46 de cada 100 votants s'han inclinat per els republicans.
I d'això no se'n parla gaire enlloc.

Trina Milan ha dit...

Miquel,

parles de la "Palin" quan dius "Tallin" no?...perquè la candidata republicana a la vicepresidència era Sarah Palin...;-)salut amic

Miquel Saumell ha dit...

Tens tota la raó, Trina, estàs en tot. Estava llegint a la vegada un informe d'Estònia (capital Tallin) i vaig confondre els dos noms. Mea culpa.

Trina Milan ha dit...

;-))