.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 1 d’agost del 2022

El perjudicat és l'usuari

 

(Foto: elpuntavui.cat)


No ens enganyem, l'objectiu dels taxistes grocs d'Elite, amb el senyor Tito al capdavant i la complicitat gens dissimulada de l'alcaldessa Ada Colau, posant tota mena de traves a la competència dels vehicles VTC (és d’esperar que els tribunals acabin tombant la mesura), no és cap altra que defensar el monopoli dels taxis grocs. Sí, sí, aquells que de tant en tant ens tallen la Granvia de Barcelona i col·lapsen el trànsit de la ciutat.

En una economia de mercat com la nostra, quan no hi ha competència tothom hauria de saber que els preus tendeixen a pujar. I a preus més cars, el perjudicat sempre és l'usuari, ja que no té cap alternativa de poder triar amb quina empresa li convé més contractar el servei.