.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 23 de gener del 2015

L'Oasis a Sarrià

Avui parlaré d’un restaurant que vaig conèixer ahir. L'Oasis a Sarrià ja fa un any que el van obrir, però en desconeixia la seva existència. Per què? Doncs perquè l'establiment està situat en un carrer d’aquells per on no s'hi acostuma a passar (Bonaplata 45), ja que la gent acostuma a passar pel carrer paral·lel del costat (Major de Sarrià). És a dir, no s'hi passa, hi has d'anar expressament. És un bar-restaurant però no només és un lloc per anar a esmorzar, a dinar o a sopar. A sopar d’hora, això sí, perquè entre setmana hi has de ser abans de les vuit ja que tanquen a les nou (divendres i dissabte tanquen una hora més tard). És també una botiga on s'hi pot comprar menjar per emportar així com els productes originals que utilitzen al restaurant com ara formatges, pasta, pa, espècies, oli, vins, etc. No hi busqueu cap sofisticació, és un lloc molt senzill, sense luxes, però la parella que porta el negoci fa que t’hi trobis la mar de bé. Ell és francès, ella catalana. El local ofereix una qualitat remarcable combinada amb molta amabilitat. I els preus? Assequibles a totes les butxaques. Dient que, amb el menú del dia, per 20€ hi dinen dues persones ja està tot dit. També tenen carta, és clar. Cuina innovadora i de fusió del mitjà-orient, d'Itàlia, de França, d’Hongria... Resumint, tenint en compte les característiques explicades abans, és un lloc del tot recomanable. Alguna pega? Posats a buscar tres peus al gat la pàgina web encara no té versió en català, però segur que tot arribarà.

2 comentaris:

Oliva ha dit...

FAN CARGOLS,ESQUEIXADA,CONILL EN SANFAINA,ETC.ETC. O ES D'AQUELLS DE "DEGUSTACIO"?.FRANCAMENT N'ESTIC BEN TIPA DE PLATS EM "PIJADES".

Miquel Saumell ha dit...

Oliva,
Ni una cosa ni l'altra. T'aconsellaria que ho provessis, i després opina.
Per cert, no hi tinc comissió ;-)