.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dijous, 17 de gener del 2008

“Eau de Chacón”

Abans d’ahir la presidenta de la franquícia catalana, l’entranyable Manuela de Madre, per tal de justificar que els socialistes repartiran colònia durant la campanya electoral, va declarar que això era “idea de la Chaconeta”. De fet, l’Eau de Chacón era el tema previst per l’article d’avui però m’he quedat en blanc, sense arguments. Amb tota franquesa, no sé què dir. En sentirem a parlar més de la Chaconeta.

Per cert, dilluns passat vaig enviar una nota a la senyora Carme Chacón (a) la Chaconeta que deia:

Durant la campanya ja sabem que els candidats ens enganyen i diuen tantes mentides com poden per tal d'intentar convèncer els pocs incauts que encara queden. Només cal recordar les promeses fetes pel seu cap durant la campanya anterior referides a Catalunya, i el seu grau zero de compliment. Res a dir, cadascú fa el que pot. (...) Vostè, però, aquest cop es passa de la ratlla, i ens vol entabanar amb una biografia que resulta inversemblant, se suposa que per tal de pillar el vot jove més desinformat. Segons la seva biografia, vostè va ser membre de la JSC als dotze anys, i als dinou anys ja era observadora internacional per la OSCE a Bòsnia i Herzegovina i Albània, etc. etc. Jo ja havia sentit una critica similar sobre la seva falsa biografia però no en vaig fer massa cas ja que els partits forans com el PSOE no es troben dintre de les meves preferències. Però com que ara tractaré de les mentides dels polítics durant les campanyes electorals, ho he volgut comprovar a la seva web i veig que sí, que el que m’havien dit és veritat. I després encara es queixen del divorci creixent que hi ha entre la classe política i els ciutadans que ens hem de guanyar la vida per, entre altres coses, pagar el sou a polítics com vostè.

Han passat tres dies i no he rebut cap resposta ni res de res. Silenci administratiu? No ho sé. Això sí, la falsa biografia va ser convenient maquillada després d’enviar la meva nota, i a la tarda ja l’hi havien afegit sis anys a l’edat que deien que tenia al matí. Misteris de la cibernètica o corrección de errores? Ves a saber!