.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 14 d’abril del 2009

Carta oberta al (encara) conseller Saura

Vostè sap, conseller, que Montilla no complirà amb la seva obligació i no el traurà. I és que si Montilla vol conservar la seva pròpia cadira no pot fer-ho, està lligat de mans i peus. Si Montilla acomiadés a un perfecte inepte com vostè demostraria, per una banda, ser un governant responsable que mira pels seus administrats. Però la conseqüència immediata seria que Montilla es quedaria en minoria i llavors seria ell mateix qui hauria de plegar. I a tant no crec que estigui disposat a arribar el president. Almenys això és el que ha demostrat fins ara per la via dels fets o, més ben dit, dels no fets.

És per això que molta gent li demana, si us plau, conseller, ni que només sigui per una vegada a la seva vida, que faci un bon servei al país i presenti la seva dimissió. No costa gaire, ningú és imprescindible, faci com el seu referent Fidel Castro va fer a Cuba i plegui d’una punyetera vegada. Dediqui’s a viure de renda o dediqui’s a una altra cosa, però marxi del govern. No esperi més, que això seu ja no hi ha qui ho resisteixi. Plegui per dignitat o pel motiu que sigui. Si vol, digui que plega per motius personals, que és una manera de no dir res però que sempre queda bé. Però marxi ja.

Escolti, conseller, si es tracta de negociar una compensació pels serveis prestats, una CreudeSantJordi per exemple, doni-ho per fet, ja hi pot comptar, però faci el punyetero favor de deixar el govern de la Generalitat. Molts catalans, m’atreviria a dir que a aquestes alçades ja som majoria, n’estem fins al capdamunt de vostè, de la seva nefasta gestió i de les seves repetides proves d’incompetència. I ja que tot això seu ho paguem nosaltres potser tenim dret a demanar-li, a exigir-li que ho deixi, sense esperar ni un minut més.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I PER FAVOR,QUE PLEGUI TAMBE EL SRO.CAROD,I DE TORNA TAMBE EL SRO. MONTILLA. POSATS A DEMANAR, LA FI DE TOTS ELS INEPTES.
JUGANT AMB BCN.

Anònim ha dit...

Que plegui en Saura? A l'estat espanyol ningú dimiteix, passi el què passi. Els encanta el poder, sobretot als comunistes com éll.

L'única manera de fer-los dimitir és amb les urnes.

Aleix ha dit...

No, sisplau, un altre a viure de renda no, que ja en tenim prou amb els exministres que va deixant Zapatero al llarg dels seus mandats... Aquest, que rectifiqui, que s'excusi mil vegades si cal, que n'aprengui, i que faci la feina ben feta. Ja sabem que de Tura només n'hi ha una, però el pa, que se'l guanyi! I si no, eleccions anticipades i acabem d'una vegada.

Miquel Saumell ha dit...

Gràcies. La millor prova de la influència que té aquest blog és que ja han passat més de 24 hores des de la meva petició i Saura encara no ha baixat de l'Audi oficial, ni crec que tingui previst fer-ho a no ser que l’ajudin a marxar.