.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dijous, 1 de gener del 2009

Rècord: primer post de l’any 2009

Són les dotze i un minut de la nit de cap d’any. Ja som al 2009. Ara no sóc a Sarrià sinó a una població de l’altra banda de la serra de Collserola que, entre altres característiques, té fama de ser la ciutat amb l'índex de natalitat més alt de tot Catalunya, i també de l'estat espanyol.

Per sort, aquí hi ha connexió wi-fi a dojo i puc estar connectat a la xarxa. Amb la mà esquerra m’estic menjant el raïm (prèviament pelat i desempinyolat, més que res per no ennuegar-me) i amb la dreta estic escrivint el meu primer post de l’any que no és cap altre que aquest que esteu llegint.

Estic segur que més d’un dels lectors d’aquest blog ha pensat: mira el Miquel, ja se’ns ha enganxat a la xarxa, ja no pot deixar de blogejar ni tan sols la nit de cap d’any. Oi que sí?

Doncs bé, tot això que a algú li pot semblar una exageració pot donar-se perfectament a la realitat, més o menys tal com ho explico. Conec gent que ja no desconnecta mai d’internet, hi són sempre i en directe.

Però aquest d’avui pot ser també un relat de ficció ja que els blogs tenen la possibilitat de ser programats anticipadament; aquest post el puc haver escrit fa hores o dies, amb instruccions de que es publiqui a les 00:01 de l’1 de gener del 2009.

En qualsevol cas, El radar de Sarrià us desitja un bon any!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona la primera part! Per mi sobra l'explicació final (o l'explicació de la possibilitat), els qui et coneixem una mica ja sabem que no gastes banyes, i el to paròdic sobretot del segon paràgraf és senzillament brillant.

Bon any!

Trina Milan ha dit...

Miquel,
ni de conya estàs enganxat a la xarxa...estas enganxat als bons amics i la bona companyia..t'has descobert al final i l'havies programat..;-)....ens agrada el Radar per això, encara que sigui programat, no deixis de fer-ho...Bon Any amic

Anònim ha dit...

Aii, quin ensurt! Per un moment m'ho havia cregut! Molt, molt bona! FELIÇ ANY 9 Miquel

Anònim ha dit...

Els millors desitjos per aquest any que tot just acaba de començar.
Des del tinglado una abraçada a l'enginyer en cap del radar!

Miquel Saumell ha dit...

Miquel, Trina, Rosalita i Àngel,
Molt bon any a tothom... ni que només sigui el segon semestre. Fins i tot em conformaria amb un quart trimestre bo i tot el 2010 una mica millor que el 2008. Massa realista que és un, o potser encara sóc excessivament optimista. Chi lo sa!

Anònim ha dit...

Doncs ja saps que a mi això de la ficció no és el meu fort, així que et dic el que és veritat: que mentre tu escrivies (o no escrivies)aquesta entrada, jo era a Milà en una habitació d'hotel i sense ordinador... Així que t'envio els millors desigs ara (ara, ara "de veritat").

Molts petons i molt bon any. A veure si ens prova a tots.

Miquel Saumell ha dit...

Montse,
Ja sé que eres a Milano amb la Gemma, ja. Els meus records d'aquella ciutat van sempre associats a fred, vent, pluja i neu ja que mai hi he estat que no fos en ple hivern.
Ens veurem aviat, espero. Mentrestant, que tinguem tots uns bons reis!